G'shyrem van de Toom

G'SHYREM VAN DE TOOM, 1e PREMIE, GOEDGEKEURD HK 2016

En soms heb je wel eens ander bloed nodig in je fokkerij. Hoe moeilijk kan dan de keuze zijn. Zo ook voor ons. Gelukkig zagen we in de catalogus voor de jonge hengstenkeuring in december 2015 een hengstje staan dat ons qua bloed wel aansprak. Het was de enige jonge hengst die wij wel zouden willen gebruiken in onze fokkerij. Telefonische navraag bij de familie Steijvers bleek te leren dat G'shyrem na eventuele goedkeuring wel beschikbaar kon zijn. Nou, dat is geregeld!

Hij sprak enorm aan, deze zoon van keurings- en fokkerijtopper Winningmood van de Toom en werd dan ook niet voor niets 2e geplaatst van de nieuwe jaargang in de mini maat en bekroond met een 1e premie. Leuk is dat het kopnummer onze Guess What was, en G'shyrem dus op plaats 2 stond! Hoe trots kun je zijn op de nummer 1 en 2 van een nieuwe jaargang!

Zijn eerste veulens zijn inmiddels geboren en lijken goed! G'shyrem is in 2017 en 2018 beschikbaar bij Frans en Toon Gubbels, omdat zij enorm verlegen zaten om nieuw bloed, en wij zelf Bärra van hen mochten gebruiken.

 

v. Winningmood vd Toom, 1e premie, def ggk (Larsto vd Berkenhoeve, def ggk x Prudensa v Stal t Haske, Kr Pref)

m. Black Pearl v.d. Toom, Kr (Suprise vd Toom, def ggk x Tip Top vd Toom Kr Pref)